De entreetoets wordt in groep 7 in april of mei afgenomen. Hierbij worden drie onderdelen getoetst. Dat zijn rekenen, taal en studievaardigheden. Deze toets geeft tezamen met alle eerder gemaakte toetsen en alle andere gegevens, een beeld over het schooltype dat waarschijnlijk het beste bij uw kind zal gaan passen. De school zal dan normaliter een voorlopig schooladvies geven.

In januari start er weer een citotraining voor de entreetoets. Deze training is bedoeld voor uw kind:

  • Als u het gevoel hebt dat deze niet optimaal presteert tijdens toetsen.
  • Als uw kind denkt dat het vanzelf wel goed komt.
  • Als uw kind erg zenuwachtig is voor de entreetoets.
  • Zich nog wel wat kan verbeteren op het gebied van rekenen en/of taal.

Tijdens deze training krijgen de onderdelen rekenen en taal alle aandacht. De leerstof wordt in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen geoefend. Onduidelijkheden worden toegelicht en zwakke onderdelen worden extra geoefend. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan mogelijke faalangst bij de kinderen. Dit gebeurt door middel van speciale oefeningen uit een syllabus.

De opdrachten waaraan wordt gewerkt hebben dezelfde vraagstelling als die in de entreetoets centraal staan. Er wordt bovendien op tijd getraind. Hierdoor weten kinderen ook in dit opzicht wat hen te wachten staat.

De training vormt een goede voorbereiding op de entreetoets. Het is echter geen garantie voor een goede score. Dit hangt namelijk van veel factoren af. De training is er vooral op gericht om het beste uit uw kind naar boven te halen.

De training wordt gegeven in groepjes van maximaal 5 kinderen. De training neemt 12 weken in beslag. De kosten die hieraan zijn verbonden zijn €,-275

Wat zit hier bij inbegrepen?

  • 12 bijeenkomsten van 90 minuten.
  • Alle materialen en een map waarin uw kind de spullen kan opbergen en meenemen.
  • Een kleine pauze waarin een drankje en een kleine versnapering wordt aangeboden.
  • Deskundige begeleiding.

Wilt u uw kind individueel laten voorbereiden? Ook dit is mogelijk. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met Leren is Gaaf!

teen babes playing with strapon in the kitchen.hop over to these guys pornhddealer.com tetonas y vaginas. makingxxx.net