Mijn naam is Esther Vrijhoef. In 2016 ben ik een eigen praktijk voor remedial teaching en coaching in Beuningen Gld en omstreken gestart. Op dit moment begeleid ik leerlingen van scholen in Nijmegen en omstreken.

Sinds 1998 werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig kinderen begeleid die moeite hebben met het leren lezen, spelling, woordenschat en rekenen. De tijd dat kinderen op school geholpen kunnen worden is steeds korter.

Mijn motto is dat elk kind de juiste hulp moet kunnen krijgen. Omdat dit op school niet altijd kan, ben ik naast het werken als leerkracht mijn eigen praktijk gestart.

Hiervoor heb ik de Master SEN gevolgd. In 2015 heb ik deze opleiding met goed resultaat afgerond. Hierbij stond het leren en coachen centraal. Ook heb ik de cursus behandelaar ERWD gevolgd. Hierdoor kunnen ook kinderen met ernstige rekenen/wiskunde problemen en dyscalculie door mij worden begeleid.

De begeleiding van uw kind vindt plaats in een praktijkruimte of op de school van uw kind. Dit laatste zal uiteraard altijd in samenspraak met de school zijn. Voorop staat dat de RT in een rustige omgeving kan plaatsvinden!

Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking tussen ouders, school en mijzelf als de remedial teacher. Daarom zal er altijd contact worden opgenomen met de school van uw kind.

teen babes playing with strapon in the kitchen.hop over to these guys pornhddealer.com tetonas y vaginas. makingxxx.net