Op de middelbare school verandert er veel. Ineens krijg je bergen huiswerk mee. Er komt een hoop bij kijken om dat op een goede en effectieve manier te maken. Je ziet er tegenop om eraan te beginnen. En hebt geen idee hoe je het aan moet pakken.

Herken je hier jezelf in? Of herkent u uw kind in bovenstaande? Het goede nieuws is dat je het kunt leren!

Leren is Gaaf! biedt huiswerkbegeleiding aan. Op een vaste locatie in Beuningen of Nijmegen kan uw kind minimaal 2 keer per week komen. Gedurende twee uur kan uw kind onder deskundige leiding huiswerk maken en leert hij of zij om het huiswerk goed te plannen en te organiseren. Ook worden er diverse studievaardigheden aangeboden.

De groepjes hebben een grootte van minimaal 4 en maximaal 6 leerlingen of studenten. De kosten bedragen €10,- per keer.
Interesse? Meld je nu aan!

Wilt u uw kind individueel  een cursus laten volgen? Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

In de cursus krijg je in 6 weken diverse studievaardigheden aangeboden. Je leert ook om je huiswerk goed te plannen en te organiseren. Al het geleerde kan meteen worden toegepast op het huiswerk. Ook hebben we het over motivatie. Waarom maak je al dat huiswerk? Wat wil je bereiken?

Je zult merken dat leren een stuk leuker is dan dat je dacht. En dat je door het volgen van de cursus ook nog tijd over hebt voor andere dingen.

De cursus is bedoeld voor alle leerlingen van het VMBO-T tot en met het Gymnasium. Ook studenten van het MBO, HBO en Universiteit kunnen profijt hebben van deze cursus. Wat op de vorige school of opleiding nog gemakkelijk en zonder teveel moeite ging, kan bij een nieuwe vervolgopleiding weer heel anders zijn. Ook zij kunnen terecht bij Leren is Gaaf!

De cursus wordt gegeven in groepjes van maximaal 4 leerlingen of studenten. De cursus neemt 6 weken in beslag. De kosten die hieraan zijn verbonden zijn €245,-

Wat zit hier bij inbegrepen?

  • 6 bijeenkomsten van 60 minuten.
  • Alle materialen en een map waarin de spullen kunnen worden opgeborgen en meegenomen.
  • Een drankje en een kleine versnapering.
  • Deskundige begeleiding.

Wilt u uw kind individueel laten voorbereiden? Ook dit is mogelijk. Neemt u voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met Leren is Gaaf!

De eerstvolgende cursus gaat op in de week van 12 september van start! Bij inschrijving vóór 5 september 2017 ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag.

Bij voldoende belangstelling zijn ook andere data beschikbaar.

 

 

teen babes playing with strapon in the kitchen.hop over to these guys pornhddealer.com tetonas y vaginas. makingxxx.net