Het kan voorkomen dat zich bij een kind (ernstige) rekenproblemen voordoen. Hier kunnen diverse oorzaken aan ten grondslag liggen. Ook kan er een vermoeden bestaan dat er sprake is van dyscalculie. Als uw kind wordt aangemeld zal Leren is Gaaf! een intake doen. Met uw toestemming zal er contact worden opgenomen met de school van uw kind. Deze gegevens worden meegenomen in het verdere onderzoek.

Nadat bij de intake alle benodigde gegevens zijn verzameld, formuleert Leren is Gaaf! een aantal onderzoeksvragen over de mogelijke oorzaken van het rekenprobleem.

Om hier antwoord op te krijgen wordt er onderzoek gedaan door middel van (reken)gesprekken, observaties, toetsen en vragenlijsten. Naar aanleiding van het onderzoek wordt er een behandelplan opgesteld. Deze is op maat gemaakt voor uw kind. Halverwege het begeleidingstraject wordt er geëvalueerd welke voortgang wordt gemaakt. Na 12 weken vindt er een afsluitende evaluatie plaats.

Om deze groep leerlingen nog beter te kunnen begeleiden heeft Esther Vrijhoef de cursus Behandelaar ERWD-Dyscalculie gevolgd.

teen babes playing with strapon in the kitchen.hop over to these guys pornhddealer.com tetonas y vaginas. makingxxx.net