De cito-eindtoets wordt rond april afgenomen. Dit gebeurt op drie opeenvolgende dagen. Twee onderdelen worden hierbij verplicht getoetst: rekenen en taal. Deze tellen mee voor de eindscore.

In januari start er weer een citotraining. Deze training is bedoeld voor uw kind:

  • Als u het gevoel hebt dat deze niet optimaal presteert tijdens toetsen.
  • Als uw kind denkt dat het vanzelf wel goed komt.
  • Als uw kind erg zenuwachtig is voor de Cito-eindtoets.
  • Zich nog wel wat kan verbeteren op het gebied van rekenen en/of taal.

Tijdens deze training krijgen de onderdelen rekenen en taal alle aandacht. De leerstof wordt in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen geoefend. Onduidelijkheden worden toegelicht en zwakke onderdelen worden extra geoefend. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan mogelijke faalangst bij de kinderen. Dit gebeurt door middel van speciale oefeningen uit een syllabus.

De opdrachten waaraan wordt gewerkt hebben dezelfde vraagstelling als die in de eindtoets centraal staat. Er wordt bovendien op tijd getraind. Hierdoor weten kinderen ook in dit opzicht wat hen te wachten staat.

De training vormt een goede voorbereiding op de cito-eindtoets. Het is echter geen garantie voor een goede score. Dit hangt namelijk van veel factoren af. De training is er vooral op gericht om het beste uit uw kind naar boven te halen.

De training wordt gegeven in groepjes van minimaal 3 en maximaal 5 kinderen.  De training neemt 12 weken in beslag. De kosten die hieraan zijn verbonden zijn €275,-

Wat zit hier bij inbegrepen?

  • 12 bijeenkomsten van 90 minuten.
  • Alle materialen en een map waarin uw kind de spullen kan opbergen en meenemen.
  • Een kleine pauze waarin een drankje en een kleine versnapering wordt aangeboden.
  • Deskundige begeleiding.

Wilt u uw kind individueel laten voorbereiden? Ook dit is mogelijk. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met Leren is Gaaf!

 

De eerstvolgende training start in de eerste week na de kerstvakantie! Bij opgave vóór 15 november 2017 ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag.

 

teen babes playing with strapon in the kitchen.hop over to these guys pornhddealer.com tetonas y vaginas. makingxxx.net